Kandidaten gemeenteraadsverkiezingen 21-03-2018 ‘LIJST 3’ stellen zich voor.


Kandidaat nummer 4:

Mark Splinter

Mijn naam is Mark Splinter, 43 jaar en getrouwd met Marieke. Ik kom oorspronkelijk niet uit Langedijk maar kan wel zeggen dat ik de gemeente na 24 jaar ‘verkering’ met Marieke heel goed ken. Marieke en ik hebben twee kinderen, Julian van 9 en Mieke wordt in maart alweer 8 jaar. Wij wonen alweer ruim 6 jaar in Sint Pancras. Ik ben als partner werkzaam bij een accountantsorganisatie en ben ervan overtuigd dat ik met mijn kennis en ervaring verschil kan maken in de gemeentelijke politiek in Langedijk. Ik sta volledig achter ons thema ‘zorg goed voor Langedijk en voor elkaar’ en ga daar mijn uiterste best voor doen. Ik hecht aan normen en waarden en aan doen wat je zegt. Zaken aanpakken, beslissingen nemen en zaken voor elkaar krijgen, met respect voor elkaar. Daar hou ik van en daar bereik je werkelijk iets mee. Vaker met elkaar dan over elkaar praten, uitdagingen aanpakken en je verantwoordelijkheid nemen is wat ons allemaal verder brengt en wat per saldo meer energie oplevert dan het kost.

Wij hebben een sterk team binnen de fractie waarbij verschillende mensen zich hebben gespecialiseerd op een bepaald onderwerp en daar geloof ik ook in. Overal iets van af weten is leuk maar u en onze gesprekspartners binnen de gemeente hebben het meest aan mensen die de details kennen en echt weten waar het over gaat. Ik zal me primair richten op de financiële onderwerpen die er spelen binnen de gemeente omdat daar mijn expertise ligt en ik daar uw belangen het beste in kan behartigen.
Een sterk team met een mooi verkiezingsprogramma, daar staat Kleurrijk Langedijk voor. Stem lijst 3!

Kandidaat nummer 5:

Ik ben Esther Bodegraven, 48 jaar, getrouwd met Richard, moeder van Liza, Robbin en Bart en oma van Tyler. Sinds 24 jaar woon ik in Sint Pancras, één van de dorpen in onze mooie gemeente Langedijk. Ik ben er trots op om op plek 5 op de kieslijst van Kleurrijk Langedijk te staan.
Sinds 2 jaar ben ik lid van de Cliëntenadviesraad Langedijk. Daarnaast zit ik al een groot aantal jaren in het bestuur van kinderboerderij Jong Leven.
Wat voor mij belangrijk is om het dorpse karakter van Langedijk te behouden en met elkaar te zorgen voor een fijne leefomgeving. Graag wil ik me inzetten om politiek en inwoners dichter bij elkaar te brengen, zodat genomen besluiten ook goed worden gedragen door de bevolking van Langedijk. Door mijn ervaring en kennis richt ik me binnen onze partij vooral op alle zaken rondom het Sociaal Domein, Vrijwilligerswerk en Dierenwelzijn. Kleurrijk Langedijk zet zich onder meer in voor het zelfstandig blijven van Langedijk en er zo voor te zorgen dat dit een veilige en stabiele gemeente is en blijft voor alle Langedijkers.

Kandidaat nummer 6:

Maaike BoudewijnMijn naam is Maaike Boudewijn, ik ben 34 jaar, geboren en getogen in Zuid-Scharwoude. Vanaf de oplevering van de eerste woningen in Westerdel, een wijk die steeds mooier wordt, woon ik met veel plezier in Broek op Langedijk. Sinds 2006 ben ik werkzaam bij een zorghulpmiddelenleverancier, na een opleiding bewegingstechnologie te hebben afgerond. Daarnaast ben ik al geruime tijd actief in de wereld van het rolstoeldansen. In het dagelijks leven kom ik veel in aanraking met mensen die te maken hebben met de regelingen binnen het sociaal domein. In het kader van ‘beste stuurlui staan aan wal’ heb ik me ongeveer zes jaar geleden aangesloten bij Kleurrijk Langedijk. Mijn streven is om Langedijk zelfstandig te houden, met zorg en aandacht voor iedereen die dat nodig heeft binnen onze mooie gemeente.